NorlingBo Gardinbus

Badeforhæng

Her på siden kan du se vores flotte udvalg af badeforhæng til brusekabinen. Når bruseforhænget dagligt udsættes for vand, er det vigtigt, at det er modstandsdygtigt over for snavs og kalk.

Vores badeforhæng er alle udstyret med en særlig overflade, der er vandafvisende. På den måde sikrer du, bedst muligt, at dit badeforhæng holder sig pænt.

Uanset om du er mest til et enkelt forhæng i afdæmpede farver, eller du ønsker dig et badeforhæng med f.eks. et flot blomstermotiv eller mønster, så finder du det her.


Badeforhæng til brusestang

I vores kollektion af praktiske og flotte badeforhæng, vil du se, at de fleste af forhængene er båret af en brusestang. Når brusestangen er monteret, er det nemt at hænge dit bruseforhæng op med de tilhørende plastikringe, der nemt kan monteres og afmonteres, når du vil vaske badeforhænget.

Selv om du passer godt på dit badeforhæng, vil det med tiden bliver snavset af sæberester og vand, særligt hvis vandet indeholder meget kalk. Når badeforhænget er blevet snavset, kan du nemt vaske det i en almindelig vaskemaskine på et program på 40 grader, så forhænget bliver pænt igen.

Sørg for at vaske dit badeforhæng forholdsvis ofte, så holder du pletter og kalkaflejringer fra døren.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort