Søg vare

Loading...

NorlingBo Gardinbus

Duge

Giv borddækningen et ekstra løft med smukke duge

Lad smukke duge løfte borddækningen til nye højder ved at give det et særligt udtryk eller blot ved at tilføre ekstra elegance. Med duge kan du nemt tilskrive din borddækning et anderledes touch, og uanset om du søger en farverig dug inspireret af forårets friske farver eller er til en mere klassisk dug i et ensfarvet design, vil du med sikkerhed kunne finde inspiration her på siden.


Vores sortiment af duge rummer utallige flotte farvenuancer og mønstre samt forskellige materialer og størrelser efter behov. De findes i længder på alt fra 100 cm til 300 cm, hvilket betyder, du altid kan finde en dug, som passer til netop dit bord. Derudover kan vi tilbyde et bredt udvalg af forskellige typer af duge – heriblandt damaskduge, blondeduge, voksduge og bomuldsduge. Med andre ord: Vi har duge for enhver smag – både de praktiske af slagsen til hverdagsbrug og de mere dekorative, der kan give bordet karakter ved særlige anledninger.

 

Find både smukke og praktiske duge hos Norling Bo

Hos Norling Bo finder du en bred vifte af duge fra et væld af brands. Uanset om du er på udkig efter en dug til et kvadratisk, ovalt eller rektangulært bord, finder du størrelser og design, som matcher dine ønsker. Ligeledes tilbyder vi også duge i et væld af nuancer og design, som både kan pifte hverdagsbordet op eller fuldende middagsbordet til mere festlige anledninger. Udvalget spænder fra de helt afdæmpede til de mere iøjnefaldende. Således kan du vælge mellem flere forskellige duge, der kan pifte din borddækning op. En dug er dog ikke blot en smuk foranstaltning; den er også praktisk. Den giver dig nemlig også mulighed for at skåne bordet.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort