NorlingBo Gardinbus

Plaider og tæpper

Her finder du vores store udvalg af plaider og tæpper, der gør en lur på sofaen lidt mere behagelig og hjælper med at holde dig varm på terrassen, så de lune sommeraftener kan vare lidt længere. Find et tæppe i uld eller en behagelig uldblanding, som matcher sofaen eller lænestolen – eller vælg en plaid i bomuld, der er nem at pakke bag i bilen til skovturen eller en tur på stranden. Så er du og familien altid klar til at tage en på en spontan tur ud i det blå.


Antal varer pr. side Vælg side  Næste
Vælg side  Næste

Tæpper og plaider i mange farver og kvaliteter

På siden her kan du finde et tæppe eller en plaid i mange forskellige farver, kvaliteter og materialer. Hvis du foretrækker en plaid, tilbyder vi de blødeste og smukkeste plaider i Alpaca-uld, der er spundet helt tyndt, og som samtidig varmer godt. Du er med andre ord sikker på at finde noget her hos NorlingBo, som både passer til dine behov, stil og pengepung.

Har du brug for en bunke tæpper til sommerhuset - så tilbyder vi gode og slidstærke bomuldsplaider i flere farver, som fint kan supplere en sommerdyne eller en sovepose for ekstra komfort.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort