NorlingBo Gardinbus

Bomuldsplaider

Er du på udkig efter en god og praktisk bomuldsplaid, er du havnet det rigtige sted. I vores store udvalg her på siden finder du bløde, praktiske og slidstærke bomuldsplaider i forskellige farver, som vil være et behageligt supplement til sommerhuset, sofaen, udestuen eller til at have med på eventyr, når I skal på stranden, i skoven, på camping eller på biltur. En bomuldsplaid fylder ikke meget og er derfor nem at transportere bag i bilen, på cyklens bagagebærer eller under armen.


Find en lækker bomuldsplaid her

I vores udvalg finder du bomuldsplaider i forskellige farver, så du kan vælge din yndlingsfarve, eller den farve, der passer bedst til den øvrige indretning. Vi tilbyder alt fra gul, til hvid, blå og sort, som alle vil bidrage til hyggen og varmen, uanset hvor du er.

Når din nye bomuldsplaid har været udenfor, eller den er blevet brugt tilpas mange gange, vil den blive snavset - ligesom dit tøj bliver det. Heldigvis er din bomuldsplaid lige så nem at gøre ren som tøj. Den puttes nemt i vaskemaskinen på et passende program, og når den er tør igen, vil den være så god som ny. Følg altid vaskeanvisningerne på plaiden.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort