NorlingBo Gardinbus

Uldplaider

Der er ingen grund til at finde sig i forfrosne fødder, når der findes lækre uldplaider, der kan holde dig varm hele vinteren igennem. Med en god uldplaid kan du både hygge dig i sofaen, foran pejsen eller du kan tage plaiden med i seng, hvis din dyne ikke er varm nok til de kolde vinternætter. Vores uldplaider fås i et væld af farver, så du kan finde en plaid, der passer perfekt til sofaen og det øvrige interiør.


Spred hygge med en uldplaid

Uldplaider er den ultimative hyggespreder både inde og ude. Når de lune sommeraftener bliver lidt køligere, er det nemt at holde varmen et par timer mere på terrassen med en god uldplaid, som du kan tage over skuldrene eller svøbe om benene. Vælg f.eks. en plaid i en smuk lavendel, en dyb rød, elegant marineblå eller en flot grøn.

I vores flotte udvalg finder du også plaider i naturfarver og mønstre, hvor det er materialets farve, der får lov at skinne igennem. Her kan du vælge flere nuancer af grå med forskellige mønstre.

Skal det være ekstra eksklusivt, kan du også vælge en uldplaid i 100% uld fra Tweedmill, der er både smuk og ekstra god til at holde dig varm.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort