Søg vare

Loading...

NorlingBo Gardinbus

Pyntepuder

Skab komfort og personlighed med en pyntepude

Pyntepuder er en oplagt måde at tilskrive hjemmet personlighed. Her på siden kan du finde inspiration til alt lige fra klassiske pyntepuder til de mere farverige puder. Vil du eksempelvis gerne give din indretning et nyt udtryk, kan du med fordel vælge en pyntepude med karakteristisk design, der kan skabe blikfang i sofaen eller i soveværelset


Antal varer pr. side Vælg side  Næste
Vælg side  Næste

Er du derimod på udkig efter en pude, som strømliner og skaber en rød tråd i indretningen, bør du mere overveje en pude, der kan matche sofaens, sengetæppets eller gulvtæppets farve. Dette skaber balance i indretningen i modsætning til de mere farverige pyntepuder, der omvendt kan bryde og skabe opmærksomhed.

Find fine pyntepuder hos Norling Bo

Hos Norling Bo finder du et skønt udvalg af pyntepuder, som kan vække enhver indretning til live. Langt de fleste af pyntepudernes betræk er skabt i thaisilke, hvilket giver puderne et smukt og elegant udtryk. Derudover findes de i et væld af flotte nuancer, der spænder fra mint og gammelrosa til koboltblå og mørklilla. Lad dig inspirere af udvalget, og find en pyntepude, eller flere, som tilfører din indretning et ekstra pift elegance eller farve. Foruden selve betrækket finder du også puder, som størrelsesmæssigt passer til vores forskellige pudebetræk.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort