NorlingBo Gardinbus

Juniordyner

Giv dit barn en optimal nattesøvn med en juniordyne

I børnenes tidlige år er søvnen alfa og omega. Det er i nattetimerne, at de små kroppe skal restituere og genopbygges, så der er energi til morgendagen. Derfor er det også afgørende, at du sikrer dem de bedste betingelser for en god nattesøvn – ikke mindst med en god kvalitetsdyne. Børn vokser hurtigt, og babydynen bliver hurtigt for lille. Her bør du investere i en juniordyne, og netop dette kan vi hos Norling Bo være leveringsdygtige med.


Vi forhandler et kæmpe udvalg af kvalitetsorienterede juniordyner. Hvad end du søger en kraftig helårsdyne eller en mere let sommerdyne, finder du det her på siden. Standardstørrelsen på juniordyner er 140x100 cm, og skulle dit barn være for stor til dette, kan vi selvfølelig også tilbyde dig almindelige dyner. Alle vores juniordyner kommer med forskellige typer af fyld, som du frit kan vælge mellem efter behov.

Find juniordyner hos Norling Bo

Søger du en let juniordyne til dit barn, bør du vælge en juniordyne med naturfyld – eksempelvis med dun og fjer. Har dit barn derimod mere brug for en allergivenlig dyne, bør du gå efter en dyne med fiberfyld. Hos Norling Bo tilbyder vi et bredt udvalg af juniordyner, der med garanti kan sikre dit barn en mere stabil søvn – nat efter nat.

Juniordyner er defineret ved deres størrelsesmål, der placerer sig imellem baby- og voksendyner. De tre forskellige slags dyner har følgende mål:

• Babydyne: 70x100 cm

• Voksendyne: 140x200 cm

• Juniordyne måler 140x100 cm.

Når du skal vælge den rette juniordyne til dit barn, bør du altså både forholde dig til længde- og breddemål samt dynens fyld. Kun på den måde kan du vide dig sikker på at finde en model, der matcher dit barns behov og kropsbygning optimalt.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort