Søg vare

Loading...

NorlingBo Gardinbus

Dunlopillo-puder

Dunlopillo-pude med høj grad af allergivenlighed og ergonomi

Er du på udkig efter en Dunlopillo-pude, som sikrer dig maksimal aflastning samt komfort for nakke, skuldre og hoved? Hos Norling Bo finder du et skarpt udvalg af Dunlopillo-puder, som i den grad har positioneret sig som førende inden for udvikling af ergonomisk korrekte puder. Siden 1929 har firmaet skabt alt fra puder til senge og topmadrasser, og den naturlige søvn har siden begyndelsen været i centrum hos brandet.


Det kvalitetsorienterede latex-materiale former sig naturligt efter kroppen, og de benytter udelukkende de bedste materialer, som naturen selv producerer. Derudover er latex-materialet både åndbart og allergivenligt med høj grad af fleksibilitet, hvilket giver de optimale betingelser for et blødt, formbart og behageligt leje. Kort sagt: Med en Dunlopillo-pude opnår du den bedste nattesøvn.

Find innovative Dunlopillo-puder hos Norling Bo

Her på siden kan du finde inspiration i vores flotte udvalg af innovative Dunlopillo-puder. Virksomheden er blandt andet kendt for deres fyldige puder, der giver god støtte til nakke og hoved. Derudover er deres puder anatomisk formede og optimerede med ekstra blød komfort og lavere højde samt konturer, der er med til at aflaste hoved, nakke og skuldre.

Vores brede udvalg af Dunlopillo-puder henvender sig til mange forskellige behov. Det kan være, at du gerne vil forkæle dig selv eller en, du har kær. Eller måske du rent faktisk selv har et fysisk behov for en ergonomisk korrekt pude, fordi du har problemer med nakke-, skulder- eller hovedsmerter. Uanset hvad vil en Dunlopillo-pude kunne forbedre din liggeposition og -komfort og sikre dig en luksuriøs hovedpude, der holder formen i mange år frem.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort