Søg vare

Loading...

NorlingBo Gardinbus

Tempur-puder

Komfortabel søvn med en Tempur-hovedpude

Med en Tempur-hovedpude får du en pude, du hurtigt bliver afhængig af. Deres formstøbte hovedpuder sikrer ikke blot sublim hoved- og nakkestøtte, men bibeholder også deres form nat efter nat. Der kan være forskellige gode grunde til at investere i en Tempur-hovedpude. Det kan være, at du har smerter i nakke, skuldre eller ryg, hvilket hovedpuden kan være med til at lindre og helt afhjælpe. Eller måske du bare søger en komfortoptimeret liggeposition, der gør nattesøvnen mere behagelig og stabil.


Den originale Tempur-pude er skabt til at følge rygsøjlens naturlige kurve samt til at støtte hoved såvel som nakke og skuldre. Og de har tilmed udviklet en pude, der specifikt henvender sig til folk, der ligger uroligt og hyppigt skifter sovestilling i løbet af natten. Denne pude er udformet med en høj kant og et svaj midtpå, hvilket sikrer tæt omslutning af nakkepartiet og generelt optimeret støtte af hoved og skuldre hele natten.

Find din nye Tempur-pude hos Norling Bo

Hos Norling Bo finder du et skarpt og bredt udvalg af Tempur-puder. Uanset om du er på udkig efter den klassiske Tempur-pude eller en mere anatomisk pude med fokus på støtte omkring specifikke områder, kan du finde inspiration her på siden. Tempur er absolut førende på markedet inden for udvikling af innovative puder med fokus på komfort og forbedret nattesøvn. Et fokus, der er særligt vigtigt at prioritere, da vi befinder os utallige timer af vores liv i netop soveværelset.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort