Søg vare

Loading...

NorlingBo Gardinbus

Lagner

Find dit nye lagen her hos NorlingBo, hvor vi har sørget for et bredt og godt udvalg af lagner. Du kan finde et lagen, der passer til alle typer senge, og i vores udvalg finder du lagner i mange farver og størrelser. Uanset om du foretrækker klassiske lagner, eller du er mere til stræk-, kuvert- eller boxlagner, så har vi samlet det hele til dig her.


Mange kvaliteter og typer af lagner

Udover det klassiske, hvide bomuldslagen, kan vi tilbyde lagner, der er fremstillet af økologisk bomuldssatin, egyptiske bomuldslagner og lagner i 100% økologisk silke for en virkelig eksklusiv, blød og komfortabel oplevelse.

Prislejerne for vores lagner varierer, alt efter hvilken kvalitet du ønsker lagnet i - men vi kan garantere, at vores priser er yderst rimelige og markedssvarende, både på de mere eksklusive produkter og på vores varer i almindelig standard kvalitet. Vi fører også pudebetræk, som matcher lagnerne. Klik på "Pudebetræk" i menuen til venstre, for at se vores udvalg.

Søger du et varmeregulerende lagen?

Har du brug for et lagen, der kan hjælpe dig med at regulere sengens og dermed kroppens varme i løbet af natten, så kan du her på siden finde et varmeregulerende lagen. Lagenet fungerer ved at en særlig teknologi absorberer og frigiver den varme, som kroppen producerer i løbet af natten, så du kan sove i et tempereret klima.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort