NorlingBo Gardinbus

Silke

Silkebetræk

Se vores flotte udvalg af udsøgte lagener og dynebetræk i silke, der giver en himmelsk blød seng og en behagelig søvn. I vores sortiment finder du både silkebetræk til dyner og puder, samt silkelagner der giver en helt særlig komfort. Du kan også tage et kig på silkedyner, der svøber sig let om kroppen og giver dig den mest behagelige søvn. Blandt produkterne kan du vælge mellem flere forskellige størrelser, så du kan købe et dynebetræk i silke, et silkebetræk til puder eller et silkelagen, der passer perfekt til din seng.


Helårsdyne - Night & Day - Cayman-silke - 880 g - 135x220 cm
Tilbud  1.099,00 DKK
Førpris 1.399,00 DKK

Dynebetræk i silke til en himmelsk søvn

I udvalget finder du sengesæt i økologiske morbærsilke eller Mulberry Silk vævet som silkesatin. Denne er ganske enkelt en af de bedste silkekvaliteter, der findes på markedet. Når du vælger naturlige og særligt økologiske materialer til sengen, såsom silke, så undgår du unødige kemikalier i dit sovemiljø.

I søvnen udskiller kroppen fugt og varme, og derfor er det vigtigt, at sengemiljøet er rent, af ordentlig kvalitet og dermed sundt. Når du vælger silkebetræk, giver du kroppen de bedste betingelser for at komme af med varmen, uden at kroppen og dynen bliver overophedet i løbet af natten. Derudover er silke et godt valg, hvis du lider af allergi, da dette materiale ikke støver som eksempelvis bomuld gør.

Menu

Aktuelle tilbud
Nyheder
Annoncer
Gardinbus

Kundeservice

Om Norling Bo
Butikker og åbningstider
Salgsbetingelser
Råd og vejledning
Vaskesymboler
Cookie politik
Persondatapolitik

Norling Bo ApS

Rødovre Centrum 160 - 2610 Rødovre
Telefon: 36 70 80 40
E-mail: shop@norlingbo.dk
CVR: 8746 8712

Betalingskort